Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 387 fő
  • Képek - 42 db
  • Videók - 8 db
  • Blogbejegyzések - 50 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Etető klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 387 fő
  • Képek - 42 db
  • Videók - 8 db
  • Blogbejegyzések - 50 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Etető klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 387 fő
  • Képek - 42 db
  • Videók - 8 db
  • Blogbejegyzések - 50 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Etető klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 387 fő
  • Képek - 42 db
  • Videók - 8 db
  • Blogbejegyzések - 50 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 14 db

Üdvözlettel,

Etető klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Etető klub hírei

Ebéd vagy vacsora 6000 Ft értékben 2900 Ft-ért a Manna Euthentic Lounge-ban http://www.kuponvilag.hu/?a_aid=Joajanlat Legfontosabbak: 6000 Ft értékű ételfogyasztás 2900 Ft-ért Egy kuponnal ketten is fogyaszthattok Megismerheted a francia, olasz és magyar konyha remekeit Nyitva tartás: minden nap 12.00 és 24.00 között A Várnegyedben, az Alagút tetején csodás kilátással

 Szabadidő

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 

Tisztelt klubb vezető, és tagtársak !

A Hunor Team hosszú külföldi fellépése után idehaza kívánna fellépni. Szeptember hónaptól megtudjuk oldani a zenei előadásokat !

A zenekarról bővebbet a Country Bluegrass Clubban tudhattok meg !

Én bízomabban, hogy idehaza is akkora fogadtatással fogunk találkozni, mint a nemzetközi zenei színpadokon.

Ehhez a kapcsolatfelvétel a profilomon is megtehető.

Tisztelettel !

Kovács Hunor.

2010. július 3. Tar, Kőrösi Csoma Sándor Emlékpark

 

Tervezett program:

10.00 - Buddhista szertartás Cültrim Rinpocséval
11.35 - Felajánlások, leborulás, tiszteletadás
11.35 - Kövi Szabolcs meditatív, spirituális zene
12.30 - Indiai táncbemutató, Réti Andi és társai

12.45 - Dél-alföldi tekerő muzsika, Zöldi Lászlóné szentesi tekerős
13.00 - Harcművészeti bemutatók: Kung-fu akadémia, Taijiquan, Shirayana Vajramutthi
14.15 - Hunok öröksége, Dr. Obrusánszky Borbála előadása
15.15 - Az ízek testre és lélekre gyakorolt hatásai, Dr.

Tovább 

Kedves Klub Társaim!
Hagy ajánljam figyelmetekbe nagy szeretettel a country bluegras clubbot is.
Remélem elnyeri tetszéseteket. Örömmel töltene el bennünket, ha csatlakoznátok hozzánk is.
Várjuk véleményeteket!
Üdvözlettel: Kovács Hunor.

Húsvét után 50 nappal

Pünkösd napját, azaz a Szentlélek eljövetelét és egyben az egyház megalapítását a keresztény világ vasárnap ünnepli, a húsvét utáni ötvenedik napon. Ez alkalomból a keresztény egyházak országszerte ünnepi miséket, illetve istentiszteleteket tartanak. Pünkösdöt a keresztény egyház születésnapjának is tartják. Az Apostolok Cselekedetei szerint ugyanis Krisztus mennybemenetele után az apostolok, Mária és a legközelebbi tanítványok közösen ünnepeltek: Szent Péter prédikációját követően sokan megtértek, belőlük alakultak az első keresztény gyülekezetek.

Tovább 

Húsvéti népszokások
A húsvét ünnepe a niceai zsinat óta (325) a tavaszi napéjegyenlőséget követő holdtölte utáni vasárnap. Mivel ez az időpont folyton változik, mozgó ünnep. A népi hagyományok szerint a húsvét virágvasárnaptól fehérvasárnapig tart. Virágvasárnapra esett a barkaszentelés, a kiszebábúzás és a villőzés. A locsolódás előtti napokat különböző szokások tették izgalmassá és emlékezetessé.


Nagycsütörtöktől harangszó nélkül, nagypéntek boszorkányleplezés és herélés

„A harangok elmentek Rómába!” Nagycsütörtöktől nagyszombat délutánjáig harangok helyett kelepek szóltak.”

A lányoknak és az asszonyoknak nagypénteken különleges teendőik voltak.

Utolsó hozzászólás

Kókol-Sági Tamara üzente 14 éve

Nekem ez a recept annyira tetszett, hogy elkezdtem virágfánk sütő után nyomozni, de eddig sajnos nem találtam sehol. Ha valaki tudna segíteni esetleg, azt megköszönném. :)

Tovább 

A magyar konyha eljárásai alig térnek el más népek konyhájának ételkészítési eljárásiról, mert a világ bármelyik részén szintén fõzéssel párolással vagy sütéssel készítik az ételeket.
A magyar konyha éppen azoknak a különleges eljárásoknak köszönheti jó hírnevét, amelyek egyéb népek sütési és fõzési módjától megkülönböztetik. Pörkölt és paprikás ételeink alapja az olvasztott sertészsírban pirított hagyma, fûszerpaprikával keverve. A sertészsír azért a legmegfelelõbb, mert kellõ hõfokra hevítve a legjobban kioldja a hagyma illóolaját.

Tovább 

A magyar ételek elkészítési módja napjainkban - talán szerencsére - korántsem azonos õseinkével. A honfoglalás elõtti korban már megtalálhatóak azon ételek alapjai, amelyeket - fejlesztett formában - ma is ismerünk. Az osztjákoktól örököltük a bablevest, az azerbajdzsánoktól a gulyáslevest. A töltött káposzta õse a szárma. Ez a szõlõ- vagy káposztalevélbe töltött és rizzsel kevert hús török eredetû étel, többek között ez is egy bizonyíték arra, hogy a török hódítás igen nagy hatással volt a magyar konyha kialakulására.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon klassz cikk köszönöm !

Tovább 

 Az nem ke9rde9s, hog

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Az nem ke9rde9s, hogy fure1k:) c9pp aze9rt szeretem őket. Az nem bitzos, hogy gazde1juk is lesz, de he1tha van me9g ilyen fura edzle9sű ember, mint e9n:)

 Frissebb bejegyzések

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu