Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
14 éve | kovács hunor | 0 hozzászólás
Tisztelt klubb vezető, és tagtársak ! A Hunor Team hosszú külföldi fellépése után idehaza kívánna fellépni. Szeptember hónaptól megtudjuk oldani a zenei előadásokat ! A zenekarról bővebbet a Country Bluegrass Clubban tudhattok meg ! Én bízomabban, hogy idehaza is akkora fogadtatással fogunk találkozni, mint a nemzetközi zenei színpadokon. Ehhez a kapcsolatfelvétel a profilomon is megtehető. Tisztelettel ! Kovács Hunor.
2010. július 3. Tar, Kőrösi Csoma Sándor Emlékpark
Tervezett program:
10.00 - Buddhista szertartás Cültrim Rinpocséval
11.35 - Felajánlások, leborulás, tiszteletadás
11.35 - Kövi Szabolcs meditatív, spirituális zene
12.30 - Indiai táncbemutató, Réti Andi és társai
12.45 - Dél-alföldi tekerő muzsika, Zöldi Lászlóné szentesi tekerős
13.00 - Harcművészeti bemutatók: Kung-fu akadémia, Taijiquan, Shirayana Vajramutthi
14.15 - Hunok öröksége, Dr. Obrusánszky Borbála előadása
15.15 - Az ízek testre és lélekre gyakorolt hatásai, Dr.
14 éve | kovács hunor | 0 hozzászólás
14 éve | Kókol-Sági Tamara | 0 hozzászólás
Húsvét után 50 nappal
Pünkösd napját, azaz a Szentlélek eljövetelét és egyben az egyház megalapítását a keresztény világ vasárnap ünnepli, a húsvét utáni ötvenedik napon. Ez alkalomból a keresztény egyházak országszerte ünnepi miséket, illetve istentiszteleteket tartanak. Pünkösdöt a keresztény egyház születésnapjának is tartják. Az Apostolok Cselekedetei szerint ugyanis Krisztus mennybemenetele után az apostolok, Mária és a legközelebbi tanítványok közösen ünnepeltek: Szent Péter prédikációját követően sokan megtértek, belőlük alakultak az első keresztény gyülekezetek.
15 éve | Kókol-Sági Tamara | 2 hozzászólás
17 éve | B Klári | 0 hozzászólás
A magyar konyha eljárásai alig térnek el más népek konyhájának ételkészítési eljárásiról, mert a világ bármelyik részén szintén fõzéssel párolással vagy sütéssel készítik az ételeket.
A magyar konyha éppen azoknak a különleges eljárásoknak köszönheti jó hírnevét, amelyek egyéb népek sütési és fõzési módjától megkülönböztetik. Pörkölt és paprikás ételeink alapja az olvasztott sertészsírban pirított hagyma, fûszerpaprikával keverve. A sertészsír azért a legmegfelelõbb, mert kellõ hõfokra hevítve a legjobban kioldja a hagyma illóolaját.
17 éve | B Klári | 1 hozzászólás
A magyar ételek elkészítési módja napjainkban - talán szerencsére - korántsem azonos õseinkével. A honfoglalás elõtti korban már megtalálhatóak azon ételek alapjai, amelyeket - fejlesztett formában - ma is ismerünk. Az osztjákoktól örököltük a bablevest, az azerbajdzsánoktól a gulyáslevest. A töltött káposzta õse a szárma. Ez a szõlõ- vagy káposztalevélbe töltött és rizzsel kevert hús török eredetû étel, többek között ez is egy bizonyíték arra, hogy a török hódítás igen nagy hatással volt a magyar konyha kialakulására.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás