Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Etető klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Etető klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
HÓKIFLI / Limara receptje
http://gportal.hu/gindex.php?pg=18109802&nid=4044791
50 dkg rétesliszt
25 dkg margarin
2 dl tejföl
csipet só
1 ek. porcukor
Lisztben elmorzsoljuk a margarint,majd a többi hozzávalóval gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk. 2 cipóba osztjuk, letakarva 15-30 percig pihentetjük. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, köröket szaggatunk belőle, kemény szílvalekvárral vagy más sütésálló lekvárral töltjük. Feltekerjük, csinos kifliket hajtunk belőlük.Sütőpapiros tepsin, előmelegített 180 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük, még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk. Jól záródó dobozban 2 hétig is eláll.
Van olyan változata, mikor a tejfölben 2 dkg élesztőt felfuttatunk. Az is nagyon finom, akkor puha tésztája lesz, nem linzeres jellegű. De ez szerintem nem áll el olyan sokáig
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!